Schilderwerken Depuydt: persoonlijk kleuradvies

Wij zetten uw huis of bedrijf in de verf.

Persoonlijk kleuradvies is een extra service...


Stacks Image 4633
Omdat kleuren kiezen allesbehalve eenvoudig is bieden wij een extra service in de vorm van persoonlijk kleuradvies. Kleuren kiezen, weinig mensen durven eraan te beginnen. Hoe meer kleurstalen en voorbeelden ze te zien krijgen, des te groter de twijfel. Welnu, hier bieden wij een helpende hand. Wij hebben een interieur-decorateur in dienst die in staat is te achterhalen wat uw goesting is, en welke kleuren perfect harmoniëren met het interieur van uw huis of kantoor. Zo bent u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Stacks Image 5543
Wat wij ook voor u doen, wees gerust, over het eindresultaat mag u op beide oren slapen. Of het nu schilderwerk binnen of schilderwerk buiten betreft, of speciaal behang, of een decoratieve techniek, wij brengen onze opdracht steeds tot een goed einde. Altijd volgens plan en offerte, zodat u uiteindelijk tevreden en gelukkig bent en verder kan genieten van uw leven en uw vernieuwd interieur. Bekijk onze referenties en oordeel zelf. Via het contactformulier kan u om een afspraak verzoeken, voor advies aan huis of offerte.
Stacks Image 1029
Wenst u een vrijblijvend bezoek voor advies aan huis of op uw kantoor? Wenst u een vrijblijvende offerte voor schilderwerk of andere decoratief werk? Vul dit contactformuliertje in...
Stacks Image 1033
Wij kunnen intussen een lange lijst aan sprekende referenties voorleggen voor schilderwerk (binnen en buiten) voor particulier of bedrijven. Hier voor de vuist weg enkele voorbeelden.

Schilderwerken Depuydt • Schepersweg 131 • 3600 Genk • tel +32 89 24 74 75 • GSM 0474 35 34 91
info@schilderwerken-depuydt.be