Schilderwerken Depuydt: enkele referenties en collecties

Enkele referenties en mooie collecties...


Stacks Image 108
Wij presenteren u hier voor de vuist weg… enkele voorbeelden van onze referenties en collecties. Zo kan u zich een idee vormen van ons kunnen. U krijgt een aantal hedendaagse interieurs te zien met mooie behangmotieven. Ook enkele interieurs van particulieren door onze vaklui in de verf gezet. Tevens enkele voorbeelden van bedrijven, waar wij volledige interieurs hebben geschilderd. Tot slot een fotoreeks die onze buitenschilderwerken illustreert. Klik op de beelden hieronder om de respectievelijke fotoalbums te openen.

Stacks Image 594
SCHILDERWERKEN voor hedendaagse interieurs. Wij leggen ons al jaren toe op het schilderen van plafonds en wanden voor zowel particulier als bedrijf. Onze goed uitgeruste en ervaren vaklui brengen elke opdracht tot een goed einde, hoe moeilijk ook. Daar kan u zich van vergewissen op de beelden in deze presentatie. Ter kennisgeving: ook het lakken van deuren, ramen en trappen en speciale verftechnieken horen bij ons dienstbetoon. Wij gebruiken ook de meest kwalitatieve verfproducten, voor een langdurig resultaat.

Stacks Image 73
BEHANG voor hedendaagse interieurs. Wil je iets anders met je interieur dan is nú het moment om snel en eenvoudig een eigentijdse sfeer in huis te creëren. De nieuwste collecties stoffen, kleden en behang zijn buitengewoon kleurrijk, veelal gedessineerd, een tikje kunstzinnig en vooral modisch! Net als in de mode signaleren we voor het interieur – naast zachte ‘nudes’ – ook knalkleuren op de muur en vloer. Daarnaast zien we veel retro invloeden in materiaal, dessin en vorm. Leve de romantiek en nostalgie uit de roaring twenties!

Stacks Image 879
SCHILDERWERKEN voor buiten. Wij nemen niet alleen alle opdrachten voor interieurs aan (particulieren en bedrijf), wij leggen ons tevens toe op schilderwerken voor buiten: schilderen van ramen, deuren, poorten, veranda's, dakgoten, u zegt het maar. Het resultaat is gegarandeerd duurzaam, want wij gebruiken de meest kwalitatieve verfproducten. Onze vaklui zijn stuk voor stuk ervaren en goed opgeleid. Kortom, uw opdracht is bij ons in goede handen. Op deze beelden tonen wij u enkele voorbeelden.

Wij voegen regelmatig nieuwe referenties toe aan deze pagina. Kom dus regelmatig een kijkje nemen.
Stacks Image 1087
Wenst u een vrijblijvend bezoek voor advies aan huis of op uw kantoor? Wenst u een vrijblijvende offerte voor schilderwerk of andere decoratief werk? Vul dit contactformuliertje in...
Stacks Image 1091
Wij kunnen intussen een lange lijst aan sprekende referenties voorleggen voor schilderwerk (binnen en buiten) voor particulier of bedrijven. Hier voor de vuist weg enkele voorbeelden.

Schilderwerken Depuydt • Schepersweg 131 • 3600 Genk • tel +32 89 24 74 75 • GSM 0474 35 34 91
info@schilderwerken-depuydt.be

Wij zetten uw huis of bedrijf in de verf.