Schilderwerken Depuydt: schilderwerken binnen en buiten

Wij zetten uw huis of bedrijf in de verf.

Schilderwerken voor particulier of bedrijf...


Stacks Image 92
Waar we supergoed in zijn... Dat zijn schilderwerken voor binnen en buiten, en dit voor woningen van particulieren of werkruimtes van bedrijven. Alles begint met een degelijk werkplan in samenspraak met de opdrachtgever, en strikt volgens offerte. Op de afgesproken tijdstippen gaan onze vaklui aan de slag, stuk voor stuk gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring. Deze goed geëquipeerde vaklui brengen elke opdracht tot een goed einde, daar kunnen talloze referenties over getuigen.

Stacks Image 98
Schilderwerken Depuydt legt zich toe op: het schilderen van plafonds en wanden (particulier of bedrijf). Maar ook: lakken van deuren, ramen, trappen. Tevens vernissen en kleuren van ramen, deuren en trappen. Ook heel speciale verftechnieken komen aan bod, zie enkele voorbeelden bij onze referenties. Tevens lakken en oliën van meubilair. Of op locatie spuiten van radiatoren. Hier kunnen we ook gevelbewerking en al het buitenschilderwerk aan toevoegen. Voor een perfect en duurzaam resultaat opteert Schilderwerken Depuydt steeds voor de meest kwalitatieve verfproducten.
Stacks Image 910
Wenst u een vrijblijvend bezoek voor advies aan huis of op uw kantoor? Wenst u een vrijblijvende offerte voor schilderwerk of andere decoratief werk? Vul dit contactformuliertje in...
Stacks Image 914
Wij kunnen intussen een lange lijst aan sprekende referenties voorleggen voor schilderwerk (binnen en buiten) voor particulier of bedrijven. Hier voor de vuist weg enkele voorbeelden.

Schilderwerken Depuydt • Schepersweg 131 • 3600 Genk • tel +32 89 24 74 75 • GSM 0474 35 34 91
info@schilderwerken-depuydt.be